Honda MC

 

WWW.HONDA-MC.DK  

CB750 Hornet - NYHED

 

Den spritnye 2023 Hornet sætter nye standarder. Blottet for overflødig vægt tager den førertrøjen, når det gælder forhold mellem ydelse og vægt.

HONDAs ingeniører har kastet hele deres ekspertise ind i udviklingen af en helt ny motor, som leverer en fremragende acceleration i alle køresituationer.

CB750 Hornet er forventet i Danmark til februar 2023.

CMX1100 Touring - NYHED

 

Nu kan du blive landevejens Touring Rebel I 2023 giver HONDA dig mulighed for at vælge en ny Touring version i serien af CMX1100 Rebeller.

Den nye CMX1100T har en aerodynamisk kåbe og er forsynet med hårde sidetasker, der er designet specielt til CMX1100. Som de øvrige CMX1100 modeller kan du selvfølgelig vælge mellem en version med manuelt gear og en version med DCT gear.

XL750 Trans Alp - NYHED

 

Den nye Transalp bærer arven videre. I byen eller ude i verden bærer HONDAs spritnye XL750 Transalp arven videre fra den ikoniske model.

En parallel twin motor med 92 hk og et moment på 75Nm skal nok få dig på eventyr.

En alenlang udstyrsliste indeholder blandt andet Throttle by Wire med 4 forskellige standard køreindstillinger samt en brugerindstilling. 5 trins Honda HSTC med Wheelie Control.

Transalpen kan også fås til A2 kørekort.

CL500 - NYHED

 

HONDAs nye CL500 rammer en retro-stil, som er inspireret af de originale CL,ere fra 60’erne og 70’erne.

Den er født til at begå sig byen, men klarer også strabadserne, når du forlader asfalten og får grus under hjulene. Designet, som nok skal få folk til at dreje hovedet, er rig på detaljer, som i den grad får den til at skille sig ud fra mængden. Alt lys er LED. En to-cylindret motor, der yder 48 HK, gør, at du med et A2 kørekort i lommen kan få drømmen opfyldt på en CL500, der er lavet med henblik på, at du kan skille dig ud fra mængden.

EM1e E-Scooter - NYHED

 

EM1 e, som vil være klar ude hos forhandlerne i løbet af sommeren 2023, er den første EL-drevne to-hjuler til kunderne i Europa. Og den første model på markedet i HONDAs plan om at lancere mindst 10 motorcykler globalt inden 2025.

Det er et markant første skridt i mod HONDAs mål, om at hele MC line-up’et er CO2 neutralt i 2040’erne. EM står for Electric Moped og den er konstrueret til sjov og ukompliceret transport i byen. Perfekt til ture i byen stille og CO2 frit i harmoni med nutidens forventninger til urban transport.

EM1 er drevet af HONDAs Mobile Power Pack e:, som har fokus på pålidelighed, holdbarhed og kvalitet. En enkelt opladning giver en rækkevidde på over 40 km og er designet til også at kunne levere i kulde og under fugtige forhold.

preload spinner